Perheyritys ympäristön asialla jo vuodesta 1971

Ulvilan Jätehuolto

Jäteastioiden ja likakaivojen tyhjennykset sekä siirtolavojen vuokraukset Ulvilan, Nakkilan ja Porin alueilla

Me Ulvilan Jätehuollossa olemme toimineet ympäristön ja asiakkaidemme asialla aina perustamisvuodestamme 1971 alkaen. Tänäkin päivänä jatkamme samalla tiellä hoitaen Ulvilan, Nakkilan ja Porin alueen jätehuoltoon liittyviä tehtäviä. Joustava, hyvä palvelu on toimintamme ydin nyt sekä tulevaisuudessa. Paikallisena yrityksenä voimme toteuttaa nopeastikin asiakkaidemme toiveita. 

Tilaa meiltä tontillesi:

Jäteastian tyhjennys, Molok-jätesäiliön tyhjennys tai likakaivon tyhjennys. Vuokraamme myös siirtolavoja. Kaikki asiakasryhmät kotitalouksista taloyhtiöihin ja yrityksiin voivat hyödyntää palvelujamme!

HUOM! Meiltä sekajätteen lisäksi myös myös biojäte, muovinkeräys sekä paperin keräys!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Paikalla palvelemassa silloin kuin pitääkin

Meidän aikatauluihimme voit luottaa siten miten yhdessä laatimamme sopimus sanoo. Oli kesä tai talvi, kertatarve tai säännöllinen, jätehuoltomme ei jätä pulaan. Meiltä voit kysyä myös aina neuvoa, jos et ole varma, miten kiinteistösi jäteasiat tulisi hoitaa. Kannattaa lukaista myös jätteiden lajitteluopas, josta saat hyviä vinkkejä kierrätysasioihin. 

Samalla kun pidämme huolta asiakkaistamme, pidämme huolta ympäristöstä. Otathan yhteyttä, meistä saat pitkäikäisen kumppanin arkeasi sujuvoittamaan. 

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Joulukuun arkipyhät vaikuttavat tyhjennyspäiviin.

Jouluviikolla tyhjennykset suoritetaan pääsääntöisesti etuajassa.  (Maanantai-Torstai)

Mukavaa Joulun odotusta!