Likakaivon tyhjennys Ulvilan, Nakkilan ja Porin alueilla

Jätevesikaivojen tyhjennykset alan kokeneelta ammattilaiselta aina kun tarve vaatii

Onko edessä likakaivon tyhjennys? Jätehuollon perheyrityksemme on luotettava valinta, sillä olemme toimineet alalla aina 70-luvulta lähtien. Meiltä voit tilata jätevesikaivon tyhjennyksen kerran vuodessa silloin kun pitää tai useammankin kerran tarpeen mukaan. 

Tilaa kaivon tyhjennys hyvissä ajoin, ennen kuin kaivon lietekerros pääsee nousemaan liian korkealle tai tapahtuu ylivuotoja ja tukkeumia. Voimme sopia tyhjennyksestä jo etukäteen, niin asia hoituu varmasti oikeaan aikaan. Tyhjennämme likakaivot tehokkaasti imuautollamme Ulvilan, Nakkilan ja Porin alueilla. 

Entä tarvitaanko tontillasi muuta jätehuoltoa? Hoidamme Molok-jätesäiliöiden tyhjennykset ja muiden jäteastioiden tyhjennykset. Tältä sivulta löytyvä lomake on kätevä tapa jättää meille yhteydenottopyyntö, toki voit myös soittaa!

Ota yhteyttä

Kuinka usein lokakaivo tyhjennetään? Entä mitä likakaivon tyhjennys maksaa?

Likakaivo on tyhjennettävä ainakin kerran vuodessa. Tyhjennysväli riippuu kiinteistön käytöstä ja kaivon tyypistä, joka tontilla sijaitsee. Toisinaan voi riittää harvempi kerta, joissain tapauksissa imuatollemme on töitä useampaan otteeseen. 

Likakaivon tyhjennyksen hinta määräytyy tapauskohtaisesti, joten kysythän meiltä tarjousta juuri oman kohteesi kaivon tyhjennyksestä – olet sitten omakotiasukas, taloyhtiön tai yrityskäytössä olevan kiinteistön edustaja. Työhön kuluu arviolta aikaa noin puoli tuntia, joten itse urakka ei vie kauaa. 

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö