Jäteastian tyhjennys Ulvilan alueella

Hoidamme taloyhtiöiden ja omakotitalojen jäteastioiden tyhjennykset luotettavasti

Kun tonttisi jäteastian tyhjennysasiat ovat vielä auki, kysy jo vuosikymmeniä alalla toimineen perheyrityksemme palvelua. Tyhjennämme taloyhtiöiden ja omakotitalojen sekajätteen jäteastiat, myös Molok-jätesäiliöt, sopimuksen mukaan Ulvilan alueella. Vaaralliset jätteet sinun tulee itse toimittaa niitä vastaanottaville keräysasemille – kurkkaa jätteiden lajitteluoppaaseemme, josta löydät tietoa sekä eri jätteiden lajittelusta että alueesi vastaanottopisteistä – mutta me hoidamme loppujäteastioiden tyhjennykset. 

Tiesitkö, että voit sopia naapurisi kanssa yhteisen jäteastian käytöstä ja puolittaa näin ollen kulut kätevästi? Ota yhteyttä ja kysy palveluamme!

Ota yhteyttä

Joustava ja aidosti paikallinen 

Jos jäteastian tyhjennys tai mikä tahansa muu palvelumme herättää kysymyksiä, saati tarvitset niihin asiakkaanamme muutoksia, Ulvilan paikallisena ammattilaisena pystymme vastaamaan tarpeisiisi varsin joustavasti sekä nopeasti. 

Pitkän linjan alueen toimijana me myös tunnemme tienoomme, ja olemmekin monelle tuttu näky seudun kaduilla, hoitaen tehtäviämme tunnollisesti tontilta toiseen. Olethan yhteydessä, niin laaditaan juuri Sinulle sopiva palvelu!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö