Molok-jätesäiliön tyhjennys Ulvilan ja Nakkilan alueilla

Tyhjennämme Molok-syväkeräyssäiliöt kotisi tai taloyhtiösi pihalta

Jos omakotitalosi tai taloyhtiösi tontilla Ulvilan tai Nakkilan alueella on Molok-syväkeräyssäiliö, meiltä saat säännölliset säiliön tyhjennykset sopimuksen mukaan. Käytössämme on asianmukainen, nosturilla varustettu jäteauto, jonka avulla kokenut kuljettajamme hoitaa tyhjennyksen sujuvasti ja ripeästi. 

Tilaa Molok-jätesäiliön tyhjennys, jos jätehuollon kumppani on vielä valintaa vailla. 70-luvulta asti toiminut perheyrityksemme tarjoaa mielihyvin tarpeisiisi myös muut jäteastioiden tyhjennykset. Meiltä saat luotettavaa palvelua ympäri vuoden.

Ota yhteyttä! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös oheisella lomakkeella, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko uutta Molok-säiliötä?

Jos Molok-säiliö alkaa olla huonokuntoinen, esim. nostosäkissä näkyy repeytymiä tai kansi tai muut säkin osat ovat vaurioituneet, kannattaa uusi säiliö tilata ajoissa. 

Me emme valitettavasti pysty toimittamaan uusia Molok-säiliöitä, mutta voit tilata ne suoraan täältä. Toki voit kysyä meiltä neuvoa, millainen jätesäiliö tarpeisiisi olisi hyvä valita, ja tietysti informoimme sinua, mikäli itse huomaamme säiliössä olevan jotain vikaa ja aika alkaisi olla tilata uusi säiliö.

Kysy Molok-jätesäiliön tyhjennyspalvelua, oli sinulla säiliö jo nyt tontillasi tai olet vasta suunnittelemassa sen hankkimista. 

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö